Які квартири краще здаються в оренду?

11.08.2021   

Які квартири краще здаються в оренду?

Основний критерій - це ціна квартири.

Здати можна все що завгодно. Головне - це вартість. Для того, щоб визначити справедливу ціну при здачі квартири в оренду, бажано оцінити подібні пропозиції по вашому району.

Як правильно визначити ціну оренди квартири?

Можна вибрати кілька рекламних оголошень, обов'язково продзвонити і дізнатися, чи дійсно здається дана квартира на зазначених умовах. Часто буває так, що оголошення-пустушки розміщують посередники для того, щоб залучити потенційних орендарів. А насправді такої квартири немає і ніколи не було. Але вам цього не скажуть. Дадуть відповідь, що квартира вже здана сьогодні вранці, а вам запропонують підібрати іншу, але вже за вищою ціною або зовсім в іншому районі. Прозвон кількох аналогічних оголошень дасть вам можливість зрозуміти, які пропозиції є сьогодні на ринку і за якою ціною. Порівнювати потрібно тільки пропозиції, аналогічні вашим за кількістю кімнат, наповненню квартири меблями і технікою, загальному стану і місця розташування самого будинку. Оцініть інфраструктуру - зупинки громадського транспорту, магазини, ринки, супермаркети.

Термін, на який здається квартира в оренду, теж має важливе значення.

Якщо ви поставите правильну ціну і розмістіть своє оголошення, вам почнуть дзвонити потенційні орендарі і посередники. Останніх буде на порядок більше. Нижче ми розповімо як правильно приймати дзвінки. Яку квартиру швидше можна здати в оренду Найпростіше можна здати в оренду 1-2 кімнатну квартиру. Вони здаються швидше ніж 3-х, 4-х кімнатні. Розташування будинку, наявність ремонту, якість, стан і вік меблів і техніки грають важливу роль. Все це потрібно враховувати при визначенні ціни оренди. Навіть наявність мікрохвильовки або більш нової ліжка вже впливає на вартість. Можна здати досить швидко в оренду будь-яку квартиру, якщо вона буде запропонована за правильну ціну. Багатокімнатні квартири здаються складно. Їх можна спробувати здати по кімнатах різних мешканцям. Зазвичай хороші квартири за правильну ціну здаються за 1-3 дні, тиждень максимум. Якщо ваша квартира не здалася, значить ціна завищена і потрібно її переглянути. Трохи опустіть її.

Замовити зворотній дзвінок